Retail Sound Solutions

Retail Sound Solutions

Vi ved gennem mange års arbejde med lyd, at kravene i retailbranchen og cafemiljøet er høje.Vi designer brugerdefinerede løsninger, der tager højde for netop dit behov og dit budget.Vi arbejder med professionelle produkter, der normalt bliver brugt i udlejningsbranchen. Gennemtestede, driftssikre brands, der ikke kræver service.

 

Hurtigt og brugervenligt design

Alle vore løsninger er brugervenlige. For eksempel kan vi konstruere et system med flere zoner, så du har en mastervolumen, præcis hvor du ønsker det.

 

Let at montere

Vi leverer systemer, der er opbygget efter plug-and-play konceptet. Alle komponenter er mærkede og meget lette at tilslutte. På den måde undgår du de klassiske monteringsfejl. Vi har standardsystemer, der allerede er fast installeret for en kunde i café miljøet. Her bliver der brugt 2 forskellige systemer. Vi har leveret ca. 1000 systemer, og vi har stadig en fejlprocent på nul.

 

Lang holdbarhed

Vores systemer er bygget til at kunne holde i mange år. Produkterne er testede i de hårdeste miljøer. Vi kan tilbyde at limitere systemet, så det er plomberet til en maximal volumen. Vores limitsystem er godkendt af bl. a. Copenhagen Airport og storcentre i ind- og udland.

 

Simulering af din butik

Vi kan sikre dig optimal placering af højttalerne i din butik. Det gør vi ved at simulere butikken i EASE. På den måde bliver det tydeligt, hvor og hvor mange højttalere der skal bruges, for at du får optimal dækning. Vi zoneinddeler forretningen, så du selv har mulighed for at justere lydniveauet i forskellige dele af forretningen.